Обгрунтування закупівлі соки фрукутові в асортименті
МЕЛЬНЕЦЕ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ БУДИНОК - ІНТЕРНАТ
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі, соки фруктові в асортименті розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування замовника: Мельнице-Подільський психоневрологічний будинок-інтернат.
Місцезнаходження замовника: 48751, Україна , Тернопільська обл., Мельниця-Подільська, вулиця Івана Франка,будинок 39.
Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 21163568.
Категорія замовника: юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 —15320000-7 Фруктові та овочеві соки (Фруктові соки в асортименті).
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги - UA-2024-05-21-012796-a
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
111 222,00 грн. з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.
Розмір бюджетного призначення: 111 222,00 грн. згідно з кошторисом на 2024 рік.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з моменту укладання договору по 31.12.2024.
№ |
Назва продукту |
Кількість |
Технічні та якісні характеристики |
1 |
Сік фруктовий в асортименті |
3006 літрів |
Натуральні соки промислового виробництва, виготовлені на основі натуральних доброякісних стиглих фруктів, пастеризовані, освітлені або з м’якоттю. Смак та запах: натуральний, добре виражений смак та аромат, властиві використаним видам сировини, без сторонніх запахів та присмаків. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Розфасований у 3 л скляну банку, на якій вказана дата виготовлення та кінцевий термін реалізації. Банка стандартна Під закатку (не закрутка), прямі бока без заглиблень , кожна одиниця спожиткового пакування повинна бути промаркована. Маркування наноситься на етикетку, ярлик, поверхню спожиткової та транспортної тари способом, який забезпечує чіткість читання та містить наступну інформацію: . Смак і запах натуральний, добре виражений, відповідно до виду фруктів. Колір відповідає кольору фруктів з яких він виготовлений. Не допускається наявність у складі соку ароматизаторів, консервантів і барвників, без ГМО. |
Учасник постачає Замовнику товар поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до заявок Замовника на адресу смт.Мельниця-Подільська, вул..Івана Франка, буд.39, Чортківський р-н, Тернопільська обл.
Строки поставки товару: не більше 2 днів після отримання замовлення від Замовника.
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ТУ та/або ДСТУ (зокрема, але не виключно, Законам України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»).
Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником.
Товар при поставці повинен супроводжуватись декларацією виробника (або якісними посвідченнями чи посвідченням якості/відповідності), видатковою накладною, мати відповідне пакування та маркування, яке повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Товар повинен передаватися у заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.
Надана продукція повинна відповідати по якості діючим стандартам. Якщо в місцях заготівель і відвантаження партія продукції, з урахуванням допусків, не відповідає вимогам стандартів, то вона не підлягає відвантаженню.
Якісні та технічні характеристики заявленої кількості предмету закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб Замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.
Уповноважена особа Вікторія Струмінська