A A A K K K
людям із порушенням зору
Мельнице-Подільський психоневрологічний будинок-інтернат

Обгрунтування закупівлі(хек)

Дата: 09.02.2024 12:39
Кількість переглядів: 3

МЕЛЬНЕЦЕ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ БУДИНОК - ІНТЕРНАТ

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, Хек (хек с/м без голови) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування замовника: Мельнице-Подільський психоневрологічний будинок-інтернат.

Місцезнаходження замовника: 48751, Україна , Тернопільська обл., Мельниця-Подільська, вулиця Івана Франка,будинок 39.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 21163568.

Категорія замовника: юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 —15220000-6  Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (хек с/м без голови.)

 Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями - UA-2024-02-08-013542-а.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

331 200,00 грн. з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 331 200,00 грн. згідно з  кошторисом на 2024 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з моменту укладання договору по 31.12.2024.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості предмету закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб Замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.

Технічні вимоги до предтмета закупівлі:

Риба хек свіжоморожений без голови, патраний -2400 кг

Риба заморожена повинна бути виготовлена відповідно до вимог стандартів: ДСТУ 4378:2005 «Риба океанічного промислу заморожена», ДСТУ 4868:2007 «Риба заморожена. Технічні умови», за технологічними інструкціями з дотриманням санітарних норм та правил, затверджених у встановленому порядку.

Риба повинна бути патрана, а саме: розрізана по черевцю між грудними плавцями від калтичка до анального отвору чи далі, калтичок може бути перерізаний, нутрощі, згустки крові зачищені, може бути часткове видалення черевця разом з черевними плавцями.

Риба морожена, температура якої в товщі м’язової тканини підтримується на рівні мінус 18°С, заморожена в блоки. Зовнішній вигляд блоків – цілі, поверхня рівна, чиста. Зовнішній вигляд після розморожування: поверхня риби чиста, без зовнішнього ушкодження м’яса; консистенція щільна, що відповідає рибі даного виду. Окрас схожий даному виду риби.

Зміст токсичних елементів - не повинен перевищувати допустимого рівня.

Запах (після розморожування) – схожий з свіжою рибою , без сторонніх запахів.

Упаковка: пачки картонні з попереднім упакуванням риби у поліетиленову плівку.

Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова.

Оцінка якості  – згідно з  нормативними  документами  чинними  на  території  України.

Не допускається - синтетичних  барвників та  ароматизаторів, підсилювачів смаку, консервантів.

Кожна одиниця спожиткової тари повинна бути чиста, не пошкоджена.

Фасування:    блоки риби обгорнуті в поліетиленові мішки, пачки чи коробки, кожна  одиниця спожиткового  пакування  повинна  бути  промаркована. Маркування наноситься на етикетку, ярлик, поверхню спожиткової та транспортної  тари способом, який  забезпечує чіткість  читання  та  містить   наступну  інформацію:

- назва  та  адреса  підприємства – виробника, телефон, адреса потужностей    виробництва;

- назва  продукту  із  зазначенням  масової частки жиру;

- склад продукту;

- кінцева дата  споживання  або  дата  виготовлення  та   строк  придатності;

- умови зберігання;

- маса  нетто  одиниці  пакування, гр(кг);

- інформаційні  дані  про харчову  та енергетичну  цінність  100 гр. продукту;

- позначення  нормативного документа. 

 

Уповноважена особа                                                        Вікторія Струмінська

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень