A A A K K K
людям із порушенням зору
Мельнице-Подільський психоневрологічний будинок-інтернат

Обгрунтування закупівлі мука/крупи

Дата: 30.01.2024 16:35
Кількість переглядів: 3

МЕЛЬНЕЦЕ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ БУДИНОК - ІНТЕРНАТ

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, мука в/с, мука І сорт,  крупа гречана , крупа пшоняна, вівсяні пластівці ,крупа перловка , крупа ячмінна  , рис , розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування замовника: Мельнице-Подільський психоневрологічний будинок-інтернат.

Місцезнаходження замовника: 48751, Україна , Тернопільська обл., Мельниця-Подільська, вулиця Івана Франка,будинок 39.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 21163568.

Категорія замовника: юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 —15610000-7 «Продукція борошномельно-круп’яної промисловості» (мука в/с, мука І сорт,  крупа гречана , крупа пшоняна, вівсяні пластівці ,крупа перловка , крупа ячмінна  , рис )

 Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги - UA-2024-01-29-014062-а.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

323 930,00 грн. з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 323 930,00 грн. згідно з  кошторисом на 2024 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з моменту укладання договору по 31.12.2024.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості предмету закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб Замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.

Технічні вимоги до предтмета закупівлі:

1.

Борошно в/с

3000 кг.

Борошно чисте, без шкідників, без ознак пошкодження, без сторонніх запахів

Відповідність ГСТУ 46.004-99, без ГМО. Фасування в мішки  вагою 5кг-10кг..

2.

Борошно І сорт

15000кг.

Борошно чисте, без шкідників, без ознак пошкодження, без сторонніх запахів

Відповідність ГСТУ 46.004-99, без ГМО. Фасування в мішки  вагою 5кг-10кг

3.

Крупа гречана

180 кг.

Чиста, без домішок, без сторонніх запахів; без ознак пошкодження, без шкідників та без плісняви. Без ГМО. Розсипчаста маса, характерна для цього виду круп. Допускають наявність дрібнодроблених крупів не більше ніж 3,0 % за масою; Згідно ДСТУ 7697:2015 «Крупи гречані. Технічні умови», ДСТУ 1055-2006 «Крупи, що швидко розварюються» або згідно інших актуальних (що діють на дату оголошення закупівлі) редакції національних та міжнародних стандартів, їх зміни та доповнення. Фасування у мішки, вагою 5кг-10 кг.

4.

Крупа пшона

300 кг.

Чиста, без домішок, без сторонніх запахів; без ознак пошкодження, без шкідників. Без ГМО. Розсипчаста маса, характерна для цього виду круп. Допускають окремі нещільно злежані грудочки Згідно ГОСТ 572-60 «Крупи пшоно. Техічні умови », ДСТУ 1055-2006 «Крупи, що швидко розварюються» або згідно інших актуальних (що діють на дату оголошення закупівлі) редакції національних та міжнародних стандартів, їх зміни та доповнення.Фасування у мішки вагою 5 кг-10  кг.

5.

 Вівсяні пластівці

250 кг.

Чиста, без домішок, без сторонніх запахів; без ознак пошкодження, без шкідників. Без ГМО. Розсипчаста масса, характерна для цього виду круп. Допускають окремі нещільно злежані грудочки. Згідно ДСТУ 7698:2015 «Крупи вівсяні. Технічні умови», ДСТУ 1055-2006 «Крупи, що швидко розварюються» або згідно інших актуальних (що діють на дату оголошення закупівлі) редакції національних та міжнародних стандартів, їх зміни та доповнення. Фасування у мішки вагою 5 кг-10 кг.

6.

Крупа перлова

350 кг.

Чиста, без домішок, без сторонніх запахів; без ознак пошкодження, без шкідників. Без ГМО. Розсипчаста маса, характерна для цього виду круп. Допускають окремі нещільно злежані грудочки. Фасування у мішки  вагою 5 кг-10  кг.

7.

Крупа ячмінна 

450 кг.

Чиста, без домішок, без сторонніх запахів; без ознак пошкодження, без шкідників. Без ГМО. Розсипчаста маса, характерна для цього виду круп. Допускають окремі нещільно злежані грудочки . Згідно ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні», ДСТУ 1055-2006 «Крупи, що швидко розварюються»  або згідно інших актуальних (що діють на дату оголошення закупівлі) редакції національних та міжнародних стандартів, їх зміни та доповнення. Фасування у мішки вагою 5 кг-10 кг.

8.

Рис

150 кг.

Чистий , без домішок, без сторонніх запахів; без ознак пошкодження, без шкідників. Без ГМО. Розсипчаста маса, характерна для цього виду круп.  Фасування у мішки  вагою 5 кг-10 кг .

 

Оцінка якості  – згідно з  нормативними  документами  чинними  на  території  України.

Товар має постачатись в непошкодженій упаковці та  мати сертифікати якості на кожну партію, оформлені відповідно до вимог законодавства України  зі строком придатності не менше ніж 90% від загального строку придатності.  

Маркування – кожна  одиниця спожиткового  пакування  повинна  бути  промаркована. Маркування наноситься на етикетку, ярлик,поверхню спожиткової та транспортної  тари способом, який  забезпечує чіткість  читання  та  містить   наступну  інформацію:

- назва  та  адреса  підприємства – виробника, телефон, адреса потужностей    виробництва;

- назва  продукту  із  зазначенням  масової частки жиру;

- склад продукту;

- кінцева дата  споживання  або  дата  виготовлення  та   строк  придатності;

- умови зберігання;

- маса  нетто  одиниці  пакування, гр(кг);

- інформаційні  дані  про харчову  та енергетичну  цінність  100 гр. продукту;

- позначення  нормативного документа. 

Продукт  вітчизняного виробництва.

 

 

 

Уповноважена особа                                                        Вікторія Струмінська

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень