A A A K K K
людям із порушенням зору
Мельнице-Подільський психоневрологічний будинок-інтернат

обгрунтування закупівлі огірок , капуста

Дата: 07.07.2023 16:14
Кількість переглядів: 8

МЕЛЬНЕЦЕ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ БУДИНОК -ІНТЕРНАТ

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Овочі, фрукти та горіхи (зелена цибуля та редиска) розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Найменування замовника: Мельнице-Подільський психоневрологічний будинок-інтернат.

Місцезнаходження замовника: 48751, Україна , Тернопільська обл., Мельниця-Подільська, вулиця Івана Франка,будинок 39.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 21163568.

Категорія замовника: юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 —03220000-9  - Овочі, фрукти та горіхи (огірок, капуста).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги - UA-2023-07-06-008520-а.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

135 000,00 грн. з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 135 000,00 грн. згідно з  кошторисом на 2023 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з моменту укладання договору по 31.12.2023.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості предмету закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб Замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.

 

№ п/п

Найменування

Кількість (кг.)

Характеристика продукту

1

Огірки свіжі

2500кг

Врожай не раніше 2023 року. Плоди свіжі, цілі, неушкоджені, здорові, незабруднені, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою і без плодоніжки, з типовою для ботанічного сорту формою і забарвленням. Внутрішня будова: м'якоть щільна, з недорозвиненими водянистим некожистим насінням. Запах і смак властиві даному ботанічному сорту без стороннього запаху і смаку. Без хімікатів. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). Тара фасування – картонні, пластикові або дерев’яні  ящики.

2

Капуста свіжа

3500

Врожай не раніше 2023 року. Капуста повинна відповідати сезонним характеристикам та сезонному замовленню, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Капуста повинна відповідати ДСТУ 7037:2009. Зовнішній вигляд: головки свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, не зів’ялі, технічно стиглі, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками і хворобами, без зайвої вологості, без загнивання, типовою для даного сорту формою і забарвленням. Запах і смак: властиві даному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, генетично модифіковані організми (ГМО). Розмір головки за найменшим поперечним діаметром має бути не менше 15 см. Товарний сорт: перший.

Фасування: мішки поліпропіленові по 20-25 кг.

 

Транспортування – постачання, завантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника, який повинен відповідати вимогам статті 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Місце поставки товару: смт.Мельниця-Подільська, вул..Івана Франка, буд.39, Чортківський р-н, Тернопільська обл.

 Вартість товару повинна включати в себе доставку та розвантаження на склад замовника.

Водій в тому числі вантажники, та інші особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують навантажувально–розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів з відміткою, дійсною на момент завозу кожної партії товару та забезпечені санітарним одягом (халат і рукавиці). Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи.

Строк поставки товару: до 31 грудня 2023 року.

Поставка товару здійснюється, згідно з заявками Замовника, транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника протягом 5-ти робочих днів з 9.00 до 16.00 з моменту отримання заявки від відповідальної особи Замовника, яка передається телефонним зв’язком або електронною поштою. Всі Заявки Замовника, з моменту їх отримання Постачальником, стають невід’ємними частинами даного Договору.

 

 

Уповноважена особа                                                                     Вікторія Струмінська

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень