A A A K K K
людям із порушенням зору
Мельнице-Подільський психоневрологічний будинок-інтернат

Обгрунтування закупівель (М'ЯСО)

Дата: 28.04.2023 14:58
Кількість переглядів: 14

МЕЛЬНЕЦЕ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ БУДИНОК - ІНТЕРНАТ

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, М'ясо( четвертина куряча охолоджена   м'ясо свинини (задня частина м’якіть) охолоджене , печінка яловичини охолоджена розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування замовника: Мельнице-Подільський психоневрологічний будинок-інтернат.

Місцезнаходження замовника: 48751, Україна , Тернопільська обл., Мельниця-Подільська, вулиця Івана Франка,будинок 39.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 21163568.

Категорія замовника: юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 —15110000-2 М'ясо( четвертина куряча охолоджена  -15112130-6 Курятина, м'ясо свинини (задня частина м’якіть) охолоджене - 15113000-3 Свинина, печінка яловичини охолоджена.)

 Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги - UA-2023-04-26-012511-а.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

255 000,00 грн. з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 255 000,00 грн. згідно з  кошторисом на 2023 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з моменту укладання договору по 31.12.2023.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості предмету закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб Замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.

 

Технічні вимоги до предтмета закупівлі:

Найменування продуктів харчування

ДСТУ/ТУ виробника

Одиниці виміру

Кількість

Четвертина куряча охолоджена

Четвертина куряча-  охолоджена четвертина  куряча зі шкірою, без залишків пір’я, без стороннього запаху, без ознак псування, не повинно бути згустків крові, забруднень, без поламаних кісток. Поверхня від блідо-рожевого кольору. Чверть куряча повинна надходити  у спеціальній тарі та відповідати діючим нормам ДСТУ/ГОСТ,  Гігієнічним вимогам до м’яса птиці.

кг

1800

М'ясо свинини охолоджене

М'ясо свинини охолоджене(задня частина) М’якіть чи пласт свинини,  має бути свіжою або охолодженою, не замороженою, без кісток, не жирна, у вигляді великих шматків, без жил, грубих поверхневих плівок, без стороннього запаху, колір-блідорожевий, по консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Без ГМО. М’якіть свинини повинна бути розфасована та упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження його споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Свинина повинна відповідати вимогам ДСТУ 4590.2006,  ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісною. На Товарі  має бути  зазначено виробника, термін виготовлення і придатності. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

кг

560

Печінка яловича охолоджена

Печінка великими шматками (обрізки не дозволяються): необвітрена, чиста, без кров’яних згустків, зовнішніх кровоносних судин, лімфатичних вузлів, жовчного міхура з протоками, сторонніх тканин, залишків зв’язок, жиру, патологічних змін. Колір – від світло до темно-коричневого.  Консистенція – ніжна, м’яка. Печінка має  бути розфасована та упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування . Печінка повинна відповідати вимогам ДСТУ 4590.2006,  ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісною. На Товарі  має бути  зазначено виробника, термін виготовлення і придатності. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

кг

325

 

Уповноважена особа                                                        Вікторія Струмінська

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень